Ernst van der Vecht

STERNontwerp is in 2006 door mij opgericht. Ik heb in het begin vooral verbouwingen voor particulieren gedaan. Later heb ik veel opdrachten voor andere architectenbureau’s gedaan en de laatste tijd weer voor bedrijven en particulieren.

Ik ben architect en ingeschreven in het architectenregister.

Een van de redenen voor het beginnen van een eigen architectenbureau was mijn wens om me te blijven ontwikkelen op verschillende gebieden. Dat is goed gelukt: De opdrachten waar ik sindsdien aan gewerkt heb varieren van kleine verbouwingen tot bruggen en landschapsplannen, van schetsen tot werktekeningen en van mooie presentaties tot de dagelijkse begeleiding op de bouw.

De projecten zijn ook heel verschillend omdat ik de wens van de opdrachtgever belangrijk vind. Ik adviseer en probeer betere oplossingen aan te dragen. Maar uiteindelijk vind ik dat met een goede uitwerking bijna elk idee tot een mooi resultaat kan leiden.

Sinds 2016 ben ik bezig me te ontwikkelen tot parametrisch ontwerper. Daar staan enkele voorbeelden van op deze website. Door de verschoven prioriteit naar het parametrisch ontwerpen, publiceer ik de meeste particuliere opdrachten niet meer.